hem


omoss

ROPEmasters är ett nyetablerat företag som håller kvalité och effektivitet i fokus. Vi investerar i duktiga medarbetare med tidigare erfarenhet och utbildar dem till höjdarbetare. Våra arbetsledare har IRATA certifikat och alla anställda har genomgått grundlig höjdutbildning. Med hjälp av erfarenhet insamlad genom åren och olika specialiseringar hos våra anställda, bildar vi flexibla team redo att utföra alla slags arbeten på höga höjder.

Säkerhet och effektivitet är superviktigt för oss, därför ser vi till att alltid använda det senaste och bästa inom utrustning. Med frekventa kontroller av tillgänglig utrustning kan vi skapa en trygg arbetsmiljö vilket övertygar medarbetarna om att de kan i lugn och ro fokusera på jobbet.

Vi erbjuder alltså professionella tjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Hör av Er till oss så ser vi till att arbetet blir gjort!

fonsterputs

Fönsterputs är vårat specialområde och vi har stor kunskap inom omrdet. Vi erbjuder fönsterputsning av olika slag, från återkommande puts av skyltfönster till komplext specialunderhåll av större glasbyggnader.

Fönsterputs på svåråtkomliga platser är vårat specialområde. Alla vår personal är utbildad och certifierad enligt gällande EU direktiv, eftersom arbete på hög höjd medför högre risker och stor precision.

takskottning

Vintertid utför vi riskförebyggande takskottning. Då skottar vi bort snö från taket samt avlägsnar istappar från tak och fasader. Allt detta för att undvika olyckor som snöras eller istappslossning som kan skada förbipasserande eller fordon på markplan.


Tänk på att det är fastighetsägarens ansvar att anlita företag som följer lagar för arbete på hög höjd, om ett arbetsverktyg eller en person faller ner under takskottningen är det minst lika farligt som fallande snö eller istapp.


Anlita därför endast seriösa företag med anställda som är certifierade! Alla våra anställda som arbetar på hög höjd är EU certifierade enligt C2. All utrustning som används vi arbetet är även av hög kvalité från samma återförsäljare som Nationella Insatsstyrkan och Räddningstjänsten använder sig av.

tak

tak

takarbeten

Taktvätt

Att ha ett välvårdat tak och en fin fasad är ett enkelt sätt att öka värdet på din fastighet och minska kommande underhållsutgifter.

Alger, mossa, lavar och föroreningar från omgivningen gör idag att många tak är svarta. Tegel och betongpannor behåller fukten längre än rena pannor vilket i värsta fall kan orsaka frostsprängning vid låg temperatur, dessutom ser det inte bra ut. På sikt kan trasiga pannor leda till stora skador som behöver åtgärdas av kostsamt renoveringsarbete.

En taktvätt är bra att kombinera med en fasadputs för att få ett fint helhetsresultat. En ren fasad kan minska framtida underhållskostnader och får huset att se bra ut.fasadrenovering

Det lönar sig att hålla en byggnadsfasad i bra skick. Husets utsida är dess skydd mot yttre påfrestningar som vind och vatten. Får fasaden exempelvis en puts-skada kan fukt tränga sig in bakom den skyddande putsen vilket leder till att det blir sprickor vid minusgradig temperatur. När fasaden skadas och börjar vittra sönder kan det innebära riktigt kostsamma skador. Förbipasserande riskerar att få skador då puts och i värsta fall större fasaddelar kan falla ner.

Vi åtgärdar trasiga putsfasader genom att knacka eller fräsa bort löst material vid det drabbade områdena. Därefter tunngrundar vi skadan och lägger på nytt bruk. Lagningen kan till en början vara synlig och ljusare i jämnförelse mot resterande fasadyta. Men efter att det lagade området utsätts för väder och vind försvinner olikheterna med tiden.

kontakt

Tack!

Namn

E-post

Meddelande

kontakt Info

+46 73 440 00 21

info@ropemasters.se

Söderberga gårdsväg 51, 162 52 Vällingby

Parabellum-Studio